TIMMERWERK

 

timmerman
timmerman

Erkend Timmerman

Voor nieuwbouw, renovaties of het ontwerpen van nieuwe meubels is het handig een ervaren timmerman in te schakelen. De timmermannen van Arcada Plus hebben allen jarenlange ervaring op het gebied van timmerwerken, en zullen u dan ook van harte met raad en daad bijstaan. Wij bieden u professionaliteit en kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Daarnaast garanderen wij u een hoge klanttevredenheid, doordat wij onze klussen snel afhandelen. Onze werkwijze heeft er toe geleid dat al vele klanten momenteel genieten van één van onze projecten. Bent u benieuwd naar ons werk, en de bijbehorende prijzen? Vul het contactformulier in, en wij helpen u snel!

 

keukenRenovaties

Timmermannen zijn niet alleen geschikt voor het uitvoeren van nieuw timmerwerk, u kunt hen tevens inschakelen voor het renoveren van bijvoorbeeld keuken of trap. Bij een keukenrenovatie gaat het dan om de aanpassing van het houtwerk. Wij kunnen voor u de keukenkastjes opknappen, of volledig nieuw installeren. Daarnaast is het ook mogelijk om de opbouw van het keukenblok te herzien. Het renoveren van uw trappen is zeer eenvoudig, maar heeft een groot gebruiksgemak tot gevolg. Heeft u kleine kinderen en bent u bang dat ze uitglijden, door over onze houten trappen een gedeelde loper te leggen profiteert u van zowel de houtuitstraling als een hoge veiligheid.

dakDakconstructies

Menig timmerman uit ons bedrijf heeft tevens ervaring met het maken van houten dakconstructies. Het voordeel hiervan is dat u niet vele verschillende vakmannen hoeft in te schakelen voor het uitvoeren van één enkele klus. Doordat wij de dakconstructie voor u genereren, bespaart u zowel tijd als geld. Bent u benieuwd naar hoe wij een dergelijke constructie vormgeven, of heeft u vragen over de kosten die dit met zich meebrengt? Vul het contactformulier in, en wij komen spoedig bij u.

IMAG1074

Houten meubels

Natuurlijk bent u bij ons aan het juiste adres voor het laten ontwerpen, produceren of renoveren van houten meubels. Wilt u een op maat gemaakte wandkast? Heeft u strenge eisen aan een computermeubel, of wilt u een badkamermeubel dat precies binnen de stijl van de badkamer past? Het is bij ons timmerbedrijf allemaal mogelijk. Door in overleg met u het initiële ontwerp te creëren zullen al uw wensen zo goed mogelijk worden verwerkt. Heeft u houten meubels die wel een herstelbeurt kunnen gebruiken? Ook daarvoor draaien onze timmermannen hun hand niet om. Zij zullen snel en adequaat de renovatie uitvoeren, zodat uw oude meubel al snel weer zo goed als nieuw is.